header

header

Monday, 7 May 2018

Contest Balm Tasneem!

Taraaaa!!

Ibu ibu yang dah pernah beli dan guna balm, ini berita baik buat anda.

Jom!

Sertai sama sama.

Hadiah yg sangat lumayan.

Susah nya anak suka tahan mata tak nak tidur

Untuk order :

http://www.wasap.my/60129475925

(Puan Hana)

Kit Semulajadi bayi. Selamat dan berkesan ke?

Ha..

Ramai sangat tertanya tanya.
Apa lah yang best sangat dengan BalmnTasneem ni.

Meh sini kita nak cerita sikit.

Kita pengguna setia hampir setahun dah.
Sekali pakai.
Terus jadi agen. 😂

drastik tau keputusan.

Sebab yg ibu suka dengan balm :

✅ tak da bahan kimia
✅ ada essential oil. beli satu satu mahal. baik beli balm nim senang.
✅ takyah susah susah nak dilute dah. jimat pun jimat.
✅ insyaAllah sangat berkesan ikut masalah kita.

Friday, 6 April 2018

Balm Calm Time

Ala anak mama mengamuk lagi ditempat awam.
malu mama orang ramai tengok.
kadang mama xdpt nk kawal emosi mama.
mama pukul. marah anak mama depan orang.

pernah x alami situasi ni?

ibu ibu wajib ada dalam handbag Balm calm time.
Sb Essential oil yg kita guna khas utk atasi anak yg mengamuk / tantrum.

Merelaks kan anak dengam cara tidak melukai emosi.
Gunalah balm calm time.

ibu tenang.
anak senang.

#kitbayisemulajadi
#TasneemNaturel
#sleeptime
#calmtime
#tummytime
#coughflutime
#essentialoil
#skeenz
#tingtangtingraya

Nak order?

Boleh klik link ini :

http://www.wasap.my/60129475925