header

header

Sunday, 12 March 2017

Perasaan

Dah lama rasa tak menulis di blog.

Jiwa agak kacau.
Terlalu banyak hal dunia nk difikirkan.

Ttg perasaan ni.
Yg tak siapa pernah peduli.

Thursday, 16 February 2017

Wednesday, 28 December 2016

Lelaki : 1 dalam sejuta

Sy pernah jumpa.
Seorang lelaki yg betul2 hargai isteri dia. Tatang macam princess.

Layan isteri dia dgn lemah lembut.
Marah pun tak.
Tengok dia layan budak2, anak sendiri berhalus nya la.

kdg tertnya.
Mcm mn keluarga dia?
Mesti mak ayah dia treat dia mcm tu.

Ternyata betul.

Mak ayah dia layan org sekeliling mcm tu.
Lemah lembut.
Berhalus.

Jd mungkin anak lihat.
Dan terterap dalam minda dan diri anak tu.

Anak puanca rezeki dan rahmat allah swt

Anak.
Asbab rezeki kita melimpah limpah.
Rahmat allah masuk ke dalam rumah.

Tapi...kita masih xsabar dgn anak...kan?

Peluk cium anak dgn kasih syg.
Nak marah.
Istighfar.
Ingat balik saat kita menunggu saat2 kelahiran anak kita.

Betapa kita gembira sgt kan?

Sweet Capture : Buku Gambar Murah!

Bagi yg tinggal berhampiran cheras yg nak hantar softcopy gambar, blh juga anta via whatsapp / telegram/email. Atau Blh bg pendrive.

Dan bila buku gambar dah siap boleh ambil sekali dgn pendrive , cod di cheras blh bincang di mana.

Xkena cas penghantaran ya. Hee ^^

Blh whatsapp kami.

0129475925 (Puan Raihana)
0179143064 (Puan Rahayu)

#sweetcapture
#bukugambarmurah