header

header

Friday, 6 April 2018

Balm Calm Time

Ala anak mama mengamuk lagi ditempat awam.
malu mama orang ramai tengok.
kadang mama xdpt nk kawal emosi mama.
mama pukul. marah anak mama depan orang.

pernah x alami situasi ni?

ibu ibu wajib ada dalam handbag Balm calm time.
Sb Essential oil yg kita guna khas utk atasi anak yg mengamuk / tantrum.

Merelaks kan anak dengam cara tidak melukai emosi.
Gunalah balm calm time.

ibu tenang.
anak senang.

#kitbayisemulajadi
#TasneemNaturel
#sleeptime
#calmtime
#tummytime
#coughflutime
#essentialoil
#skeenz
#tingtangtingraya

Nak order?

Boleh klik link ini :

http://www.wasap.my/60129475925

Balm Tasneem Naturel

Hai semua!! ok kalini kite nak kenal kan Balm yg sangat natural utk baby comel ibu ibu...😍

Kite dah jual dari tahun lepas tp masih belum berkesempatan nk publish di blog kesayangan yg dah bersawang ni...😂

ok.

Ada 4 pilihan balm. Setiapnya fungsi berbeza.

1. Sleep time- Bantu anak utk dptkan tidur yg lena, memudahkan anak tidur dan dapatkan tidur yg berkualiti.

2. Calm time- Bantu anak lebih tenang, rileks dan mudah untuk di kawal/diurus. Melegakan tantrum anak.

3. Coughflu time- Bantu melegakan batuk berkahak, selsema dan demam anak.

4. Tummy time- Bantu melegakan sembelit, cirit birit, perut sebu dan kembung anak.

Kit Semula Jadi Bayi

Thursday, 15 March 2018

Buku Gambar By Sweet Capture

Bagaimana nak tempah buku gambar dengan #sweetcapture.

1. Pilih gambar.

2. Bagi pada kami melalui : Telegram / whatsapp / email. [ complete bg gambar, kami masukkan nama dalam list turn editing..kena sabar ya..]

3. Kami edit. Siap edit kami screenshoot jika tuan puan mahu lihat.

4. Buat pembayaran.

5. Kami submit untuk print. Tempoh siap print - binding - pos : 3-5 hari bekerja.

Settle...

Tuan puan bole menunngu dengan sabar kedatangan abg posmen kerumah...😍

#sweetcapture

Friday, 14 July 2017

SELAMAT HARI RAYA

Assalammualaikum.

wah...berkurun nampaknya tak datang jenguk sini.
bukan sb lupa.

tapi terikat dgn kerja hakiki...tanggungjawab yg xhabis habis.

harini tergerak hati nak menjenguk..

dah lama sgt rasa tak share aktiviti.
yg sebenarnya memang dah lama tak buat aktiviti pembelajaran dgn anak anak.

rasa bersalah pun ada.

baru ni di sahkan hamil anak ke 3.

lagi la rasa mcm xcukup masa, tangan, fikiran nk fikir...haha

ok lah, kite nak sambung kerja lagi.

selamat hari raya maaf zahir dan batin.

Sunday, 12 March 2017

Perasaan

Dah lama rasa tak menulis di blog.

Jiwa agak kacau.
Terlalu banyak hal dunia nk difikirkan.

Ttg perasaan ni.
Yg tak siapa pernah peduli.