header

header

Tuesday, 27 January 2015

KAD IMBAS KANAK-KANAK BIJAK ABJAD & WARNA

RM16.00


KAD IMBAS KANAK-KANAK BIJAK ABJAD & WARNA

Panduan untuk Ibu Bapa dan Guru

Kandungan

Mengandungi gambar dan perkataan pada kedua-dua belah 16 keping kad.

Kad Imbas

Kad imbas ini direka bentuk secara unik untuk membolehkan kanak-kanak belajar dengan cara mudah, cepat dan berkesan. Tunjuk setiap kad kepada kanak-kanak untuk membolehkan mereka melihat gambar. Kemudian, sebut perkataan atau nombor yang tertera dengan kuat dan jelas. Lakukan proses ini berulang kali untuk mengukuhkan pemahaman mereka.

Permainan

Kad imbas ini juga boleh dijadikan bahan mainan yang menyeronokkan. Misalnya, kanak-kanak boleh bermain sambil belajar apabila cuba mengenal pasti atau menyebut objek yang ditunjukkan. Anda juga boleh menguji kecekapan mereka mengeja perkataan atau meminta mereka memilih kad imbas yang betul apabila diarahkan berbuat demikian.

Pilihan Bahan Bantu Mengajar Terbaik

Ilustrasi menarik dan berwarna-warni membolehkan kanak-kanak memahami seterusnya memantapkan pemahaman mereka. Kad imbas ini juga dijamin memenuhi keperluan para guru, ibu bapa dan kanak-kanak dalam proses pengajaran dan pembelajaran.

Semoga penerbitan kad imbas ini dapat menjadi panduan utama dalam mendidik kanak-kanak kea rah kecemerlangan pendidikan. 

Berminat untuk membeli?
Whatsapp : 012-9475925 (Ahlia Redzuwan)No comments:

Post a Comment